Projektor Optoma W319USTire

Free

Projektor Optoma W319USTire

Pozovite za najbolju ponudu.

Projektor Optoma W319USTire, Interaktivno rešenje sa ultra širokougaonim objektivom, idealno za učionice, amfiteatre ili sobe za sastanke. Implementirana IR interaktivna tehnologije za prirodniji i interaktivniji način komunikacije. Slika dijagonale od 100“ s udaljenosti od samo 50 cm od mesta projektovanja. WXGA rezolucija, jačina lampe od 3500 ANSI lumena, te superioran kontrast od 18000:1. 24/7 režim rada.
DLP lampa, WXGA (1280×800), 3500 ANSI lumena, 18000:1, 4.57 Kg

Podeli na:

Opis

Projektor Optoma W319USTire, interaktivno rešenje sa ultra širokougaonim objektivom, idealno za učionice, amfiteatre ili sobe za sastanke. WXGA rezolucija, jačina lampe od 3500 ANSI lumena i superioran kontrast od 18000:1.

Prednosti :

  • Ultra širokougaoni objektiv, dijagonala od 100“ s udaljenosti od 50 cm
  • Interaktivno rešenje -implementirana IR interaktivna tehnologija
  • Lampa osvetljaja od 3500 ANSI lumena, kontrast od 18,000:1
  • WXGA rezolucija, režim rada 24/7, 16W zvučnik
  • 10.000 sati besprekornog rada

Interaktivna tehnologija

Implementirana IR interaktivna tehnologije za prirodniji i interaktivniji način komunikacije. Veoma brzo pretvorite zid ili postojeću standardnu belu tablu u interaktivnu radnu površinu po kojoj je omogućen rad više korisnika istovremeno, uz korišćenje interaktivne olovke.

Širokougaoni objektiv

Dolazi sa ultra širokougaonim objektivom, odnos Short Throw : 0.27 : 1. Omogućava korisniku postavljanje projektora vrlo blizu zida ili projekcijskog platna, čime se u potpunosti redukuje pojava senke od predavača. Slika dijagonale od 100“ sa udaljenosti od samo 50 cm od mesta projektovajnja.

USB napajanje

USB napajanje služi za napajanje HDMI dongle-ova, poput Google Chromecast, Optoma HD Cast Pro ili mobilnih uređaja.

Ugrađen zvučnik

Upotpunite doživljaj praktičnim, snažnim, ugrađenim zvučnikom od 16W. Ugrađeni zvučnik pruža izuzetan kvalitet zvuka, stoga nema potrebe za dodatnim spoljnim zvučnicima i njihovim postavljanjem.

24/7

Svi ProScene modeli projektora dizajnirani su za kontinuirani rad 24/7. Samo dokazano pouzdane industrijske komponente za izradu projektora kako bi se osigurala vrhunska pouzdanost.

Amazing Colour tehnologija

‘Amazing Colour’ tehnologija pruža bolje performanse boja, za sve namene – bilo da je reč o projektorima za posao, obrazovanje ili kućnu zabavu.

Kombinacija napredne tehnologije, brojne postavke i funkcije uređaja omogućavaju korisnicima uživanje u dugotrajnim, preciznim i visokokvalitetnim bojama za najverniji prikaz slike. Pročitajte više…

Superioran kontrast

Superioran kontrast omogućava fantastičnu sliku. U poređenju s konkurentskom tehnologijom, Optoma DLP projektori omogućavaju vam svetlije beline i izuzetno bogate crne, pa slike postaju žive a tekst se čini kristalno jasan – idealno za poslovne i obrazovne aplikacije.

Full 3D
Projektor Optoma W319USTire može prikazati istinski 3D sadržaj s gotovo bilo kog 3D izvora, uključujući i 3D Blu-ray player i najnovije generacije igraćih konzola.

Direct power on

Izravno paljenje projektora automatski pokreće projektor kada se priključi napajanje.

Direct power off

Izravno isključenje projektora. Projektor isključite odmah, bez potrebe za prethodnim hlađenjem projektora. Također projektor će se
automatski isključiti ukoliko napajanje više nije priključeno.

Eco+

Eco+ tehnologija objedinjuje visok kontrast, produžen životni vek lampe i funkcije za uštedu energije, koje se koriste prilikom uštede i smanjenja potrošnje električne energije.

Ušteda energije

Posebno dizajnirani načini rada lampe, omogućava uštedu energije do čak 70%. Svaki od tih načina rada ima i pozitivne učinke na životni vek lampe, smanjujući tako troškove održavanja projektora.

Eco AV mute 

Za zatamnjenje slike ukoliko više nije potrebna. Pridonosi uštedi energije.

Brzo paljenje

Ova funkcija omogućava projektoru instant paljenje i pokretanje, u slučaju da je nehotično ugašen tokom prezentacije.

Auto power off

Ukoliko projektor ostane upaljen i kada se više ne koristi. Kako bi smanjili potrošnju enerije , ova funkcija će sama ugastiti projektor ako nema priključenog izvora poput računara, nakon određenog vremena koje ćete sami postaviti.

Projektor nudi i mrežnu kontrolu, sistem:  Crestron, AMX, Telnet, PJ-Link, LAN i RS232 kontrola, te Crestron RoomView® softver koji se može koristiti za uključivanje i isključivanje projektora, praćenje, upravljanje i nadzor nad čak 250 projektora u isto vreme s bilo kog računara.

Takođe projektor ima 12V trigger za automatsko spuštanje platna

Pročitajte više 

Dodatne informacije

Brend

Jačina svetla (ANSI)

Rezolucija

Kontrast

, , , ,

Tehnologija

Video izlaz

,

Ostalo

ProizvođačOptoma
 Tipprezentacijski, ultra širokokutni, interaktivniPojasnjenje
 TehnologijaDLP lampaPojasnjenje
 RezolucijaWXGA (1280×800)Pojasnjenje
 Jakost svjetla3500 ANSI lumenaPojasnjenje
 Kontrast18000:1Pojasnjenje
 Format slike16:10 Istinski, 4:3/16:9 KompatibilniPojasnjenje
 Keystonevertikalni, ±15°Pojasnjenje
 Trajanje lampe4500 (Bright), 6500 (Dynamic), 6000 (Eco), 7000 (Eco+), 10000 (Education)Pojasnjenje
 Throw ratio0,27:1Pojasnjenje
 Buka26 dB
 Zvučnik1 x 16W
 IzlaziVGA shared with VGA2, Audio 3.5mm, 1USB-A power 2A, 12V trigger
 Ulazi2xHDMI, 2xVGA, Composite video, Audio 3.5mm, Audio RCA L&R, RS232, RJ45, mini USB mouse/service, 3D sync
 Dimenzije385x120x310 mm
 Težina4,57 Kg
Garancija3 godine (lampa 12 meseci)
PITAJTE NAS
close slider