Cart

LAMPE ZA PROJEKTORE

PREZENTA d.o.o. je u mogućnosti da Vam ponudi rezervne lampe i sijalice za sve marke i modele projektora I TV-a.

Lampe za projektore svih proizvođača

Treba Vam lampa za projektor ili sijalica. Potrebno je samo da proverite marku i model vašeg projektora ili TV-a i mi ćemo Vam pomoći oko daljeg izbora. Možemo Vam ponuditi više različitih varijanti a Vi ćete odlučiti koja varijanta je za Vas najbolja. Pojedine varijante se razlikuju u ceni, pouzdanosti, kvalitetu projekcije i složenosti zamene lampe u projektoru što možete videti u nastavku.

Originalne Lampe Proizvođača (OEM)

picture11

Lampe za projektore nabavljene od originalnog proizvođača projektora, identične instaliranim u originalni projektor. OEM lampe za projektore omogućavaju najbolje performanse u predviđenom vremenu trajanja osvetljaja tj. trajnost sijalice.

Ukoliko se odlučite za originalnu lampu sa modulom, možete očekivati maksimalnu pouzdanost ali i višu cenu. Zamena lampe je vrlo jednostavna. Lampa ima originalno kućište.

Diamond Lampe

picture22

Pored originalnih (OEM lampi koje pružaju proverene performanse proizvoda nudimo i rešenja sa originalnim sijalicama i novim kućištem (Diamond Lamps).

Koristeći originalnu sijalicu kao i kod proizvođač projektora, „Diamond Lamp“ je jeftinije rešenje za zamenu i ne ugrožava kvalitet. Zajedno sa novim kućištem za lampu, dobijate identične performanse Vašeg projektora koje je propisao proizvođač sa 3 meseca garancije.

Lampe za projektore, TV bez modula ili kućišta

picture33U zavisnostosti od Vašeg zahteva možemo Vam ponuditi originalne sijalice za projektore bez kućišta. Zamena sijalica bez modula se preporučuju isključivo servisima ili korisnicima sa predhodnim iskustvom. Kod zamene sijalice koristi se staro kućište od originalnog projektora. Za više instrukcija oko zamene sijalica nam se možete obratiti.

Pošaljite upit za lampu na: info@prezenta.rs ili ispunite formular u nastavku.