USLUGE

Višegodišnje iskustvo u pružanju usluga iznajmljivanja audio video opreme, organizovanja događaja i usluga tehničke podrške, omogućilo je da PREZENTA DOO postane poznato ime za profesionalizam, pouzdanost i realizaciju različitih događaja.

Iznajmljivanje projektora

U prilici smo da Vam ponudimo iznajmljivanje profesionalnih projektora visokih performansi koji će vašim prezentacijama i poslovnim događajima dati novu dimenziju. Pored projektora u ponudi su stalci, laserski pokazivači, kao i video oprema prema zahtevima.

Projektore možemo podeliti prema nameni: poslovni/prezentacijski, projektori za velike dvorane, konferencijske sale i za kućni bioskop. Zatim prema tehničkim karakteristikama, rezoluciji (SVGA, XGA, WXGA i Full HD), prema jačini svetla (ANSI lumen) ili prema karakteristikama sočiva (standardni i širokougaoni). Naš stručni tim će Vam pomoći pri izboru najoptimalnijeg rešenja i po potrebi će Vam pružiti tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja.

i

Iznajmljivanje platna

U zavisnosti od veličine auditorijuma tj. broja slušalaca, veličine prostora, projektora sa koga se vrši projekcija, možete iznajmiti projekcijska platna iz naše raznovrsne ponude: Prenosivo  sa tripod stalkom,  sklopivo Fast fold  ili  Fixed frame stalno zategnuto.

Sve vrste platna za najam dolaze u različitim formatima 1:1 ili 4:3 različitih dimenzija 180x180cm, 213×213, 240x240cm, 273×366 I 320x427cm, od najmanjih do izrazito velikih projekcijskih platna, namenjenih velikim događajima za frontalnu ili pozadinsku projekciju.

slimscreen 180

Iznajmljivanje prenosnih računara

U ponudi imamo sve vrste prenosnih računara novije generacije, koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe, bilo da se radi o manjem sastanku, prezentaciji ili velikom događaju.

Naš stručni tim će Vam pomoći pri izboru najoptimalnijeg rešenja i po potrebi Vam pružiti tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja.

Iznajmljivanje monitora i televizora

Možete iznajmiti LCD / LED displej ili TV i dimenziju koja Vam je potrebna. Pored displeja u mogućnosti smo da Vam iznajmimo i nosač ili podni stalak, ukoliko je neophodno.

Iznajmljivanje video zida

Možemo Vam ponuditi video zidove sa uskim okvirom, pogodni za javno prikazivanje za brojne instalacije, koje zahtevaju visok kvalitet prikaza.

Oprema za interaktivno glasanje

U zavisnosti da li Vam je potrebno interaktivno predavanje, brza provera znanja, evalulacija – prikupljanje podataka, provera prisutnosti, testiranje za Vaše prezentacije u kompanijama ili edukaciji mozemo Vam ponuditi sistem za glasanje sa pripadajućim karticama. Inovativni softver omogućava jednostavno kreiranje pitanja koja se mogu uvesti u vase Power point prezentacije.

Turning Rechnologies ResponseCard LT sistem za glasanje

Iznajmljivanje profesionalne foto i video opreme

U prilici smo da vam ponudimo za iznajmljivanje profesionalne fotoaparate marke NIKON i video kamere SONY.

Iznajmljivanje razglasa i sistema za ozvučenje

Ozvučenja se sastoje od od zvučnih kutija i odgovarajućih pojačala, mikseta i mikrofona. Razglasni sistemi se mogu podeliti na: Kompaktne razglasne sisteme (penosni komplet koji se sastoji od: zvučnika, bežićnog mikrofona, USB/CD) do 60 korisnika, snage 170 W). Male razglasne sisteme (ozvučenje do 100 korisnika, snage 2 x 200 W). Srednji razglasni sistem (ozvučenje do 150 korisnika, snage 2 x 360 W) Velike razglasne sisteme (ozvučenje do 300 slušalaca 2 x 360 W + 2 x 200 W).

Oprema za video konferencije

Sistem za video konferenciju omogućava komunikaciju putem koje se, u realnom vremenu, zvuk i slika u pokretu razmenjuju između dve ili više udaljenih lokacija, omogućavajući tako učesnicima održavanje poslovnog sastanka ili predavanja – uživo.

Nudimo Vam iznajmljivanje pouzdanog Sistema za videokonfeneciju, oblikovanog prema Vašim zahtevima i potrebama. Zbog kompleksnosti opreme, preporučujemo i tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja, kao i generalnu probu na Vašoj lokaciji.

Iznajmljivanje mikrofona i mikrofonskih sistema

Kompanija PREZENTA doo raspolaže sa velikim brojem mikrofonskih jedinica, razvrstanih u više od deset funkcionalnih kategorija i uz podršku naših partnera u mogućnosti smo da obezbedimo još najmanje toliko, čime smo u stanju da odgovorimo na svaki zahtev naših klijenata.

Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

Konferencije i druga masovna događanja sa internacionalnim učešćem, praktično su nezamislive bez simultanog prevođenja, posebno ukoliko je reč o dešavanjima u kojima participiraju učesnici sa različitih govornih područja. Multijezično simultano prevođenje je veoma kompleksan proces koji zahteva izuzetno sofisticiranu opremu i apsolutno poznavanje svih aspekata pomenutog procesa.

Kao lider u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da pokrijemo više od deset nezavisnih skupova na različitim lokacijama ili najmanje jedan kompleksan događaj sa maksimalno osam jezika, dok na specijalne zahteve možemo da odgovorimo i bez bilo kakvih restrikcija.

Projektovanje sistema

Nudimo kompletnu uslugu opremanja Vašeg poslovnog prostora, kongresne dvorane ili sustava za kućno kino audio video opremom. Od idejnog rješenja i pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do montaže, spajanja opreme i edukacije korisnika.

Svjesni smo da svaki projekt mora biti pažljivo osmišljen kako bi omogućio što veću učinkovitost sa što manjom količinom opreme, a sve kako bi se radovi izveli uz što manje troškova, bez gubitka kvalitete i funkcionalnosti.

Naše stručno i visoko educirano osoblje rado će Vam izraditi potpuno neobvezujuću kompletnu projektnu dokumentaciju sa tehničkim nacrtima i opisima opreme.

Uspješno smo riješili brojne instalacije u koje ubrajamo opremanje:

– predavaona, konferencijskih dvorana, korporativnih dvorana za sastanke
– sustava videozidova i digitalnog oglašavanja
– sustava kućnog kina
– nadzornih i kontrolnih soba

Savetovanje kod Izbora opreme

Pri izboru optimalnog projektora treba voditi računa o veličini slike koju želite projektovati, veličini prostorije u kojoj se vrši projekcija, veličini auditorijuma tj. broja učesnika, jačini svetla projektora i ambijentalnog svetla u prostoriji i mnogim drugim elementima. Naš stručni tim će Vam pomoći oko izbora optimalnog rešenja.

Dostava i montaža AV opreme

Pored  iznajmljivanja i  savetovanja kod  izbora same AV opreme, shodno Vašim zahtevima i potrebama možemo Vam obezbediti dostavu i montažu opreme po principu „ključ u ruke“ i pružiti Vam tehničku podršku tokom iznajmljivanja, što znači da kompletnu organizaciju :  dostavu, instalaciju a upravljanje opremom preuzima naše stručno tehničko osoblje.

Servis i održavanje

Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu tehičke podrške i servisa opreme bez obzira da li se radi o iznajmljivanju audio, video opreme, kvaru kupljenog uređaja ili je samo potrebna pomoć pri korišćenju uređaja. Kako bi Vaš AV sistem ispravno radio, nudimo i uslugu redovnih tehničkih pregleda opreme.

Kod kompleksnijih sistema ili kod sistema od velike važnosti, nudimo mogućnost sklapanja ugovora o tehničkom održavanju. Ugovorom definišemo periodične, preventivne tehničke preglede opreme, kao i održavanje ispravnosti sistema, ali i 24-satnu podršku korisniku. Nakon svake instalacije vršimo edukaciju korisnika i Vašeg osoblja, kako bi samostalno rukovali sistemom i bili osposobljeni da vršite određene promene i otklanjanje jednostavnijih kvarova.

Prodavnica

Poručite proizvode

Pogledajte našu ponudu proizvoda, i poručite Već danas prozivod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Montaža i instalacija opreme

Možemo Vam ponuditi  kompletnu uslugu instalacije, montaže i povezivanja audio video opreme. Naše stručno tehničko osoblje je visoko edukovano, s višegodišnjim iskustvom u radu upravo s AV opremom.

Instalacija audio video opreme najčešće uključuje:

– postavljanje kablova i kanalica i priključnih kutija
– provlačenje kablova, njihovo terminiranje i spajanje
– montažu nosača, platna, projektora, ekrana i ostale opreme
– spajanje opreme i puštanje u rad
– kalibraciju uređaja i proveru ispravnosti

Prije izrade ponude za instalaciju, predlažemo posetut našeg tehničkog osoblja, kako bi napravili uvid u lokaciju, ukoliko se radi o komplikovanoj instalaciji. Nakon pregleda lokacije možemo dati konkretnu ponudu, s uslovima i rokovima izvršenja radova. Pregled lokacije i izrada ponude su besplatni i potpuno neobvezujući.

Servisni centar

Prezenta d.o.o. je profesionalni servisni centar koji pruža širok spektar servisnih usluga (popravka projektora i računara i druge opreme) u garantnom i vangarantnom roku. Profesionalni i stručni tim uz vrhunsku opremljenost servisnog centra obezbediće Vam potpunu IT servisnu podršku i pouzdanost.

Pored servisiranja projektora mozemo Vam obezbediti rezervne lampe i sijalice za sve modele različitih proizvodjača.

Prezenta doo je ovlašćeni servisni partner za marke InFocus i OPTOMA projektora, ali servisiramo i ostale poznate brendove. Servis projektora se obavlja u centralnom servisu u ulici Jovana Rajića 12 i primamo na servis projektore sa teritorije cele Srbije.

Servis projektora i racunara

Servis projektora i racunara

Rezervne sijalice za sve marke i modele projektora

Sijalice, lampe za sve marke projektora

brandlogos

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

PITAJTE NAS
close slider