SKENERI

Skeneri za zve namene na jednom mestu! U ponudi imamo prenosne, ručne skenere za vizit karte, knjige i časopise, dokumente, medicinske, A3 skenere!

Prenosni skeneri – ručni

Prenosni, ručni skeneri (eng. portable scanners) postoje u nekoliko oblika: u formi malog skenera sličnog olovci IRISPan – skener olovka za skeniranje reda teksta ili kao uređaji malo veći od miša. IRIS prenosni skeneri Vam omogućavaju skeniranje svih papirnih dokumenata, od računa do dokumenata standardnih dimenzija, vizit karti (eng. Business card scanner) pa čak i fotografija, kao i knjiga i časopisa.

 

prenosni skeneri

Prenosni skeneri

 

Pomoću priloženog softvera za OCR ReadIris .Vaše skenirane dokumente možete vrlo lako digitalizovati u neki od formata PDF, Word, E-mail, Excel, itd. Izdvajamo modele IRIScan Book, IRIScan Mouse Executive, IRISPen Air , IRIScan Anywhere – skener za vizit karte i dr.

 

Skeneri za knjige IRIScan book

Skeniranje knjiga, časopisa i svih vrsta dokumenata jednostavno je, brzo i praktično. Pomoću prenosnih IRIS Book  skenera možete skenirati knjige, časopise ili dokumente bez korišćenja računara, bilo kada i bilo gde.

 

 

 

Najbrži skener knjiga na svetu. Skenirajte knjige, časopise i dokumente do 1 sekunde po stranici (boja 30 PPM brzina)
Skenirajte nekoliko stranica dokumenta i dobćete PDF sa više stranica. Pokreće ga snažna litijum-jonska USB punjiva baterija Gledajte kako se vaše skeniranje odmah pojavljuje na ekranu zahvaljujući InstantResult.

IRIScan Book 5 Demonstration

Korišćenje IRIScan Book 5 neverovatno je jednostavno: pređite preko dokumenta koji želite da skenirate i odmah dobijate rezultat visoke rezolucije do 1200 dmi! Zahvaljujući visokokvalitetnom optičkom senzoru i točkovima ispod skenera, skeniranje nikada nije bilo brže i stabilnije. Ako skenirate uvezane dokumente,  neće biti neophodno odvajanje stranica. Možete čak i pretvoriti knjige u e-knjige – onda se možete opustiti i jednostavno slušati sadržaj koji vam čitaju !

Imate mogućnost naknadnog prebacivanja dokumenara  na vaš računae s Win ili Mac operativnim sistemom. Pomoću OCR softvera za prebacivanje teksta, vaše skenirane dokumente možete vrlo lako digitalizovati u format za korišćenje u vašoj omiljenoj aplikaciji u različitim formatima: .pdf, .doc, .xls, E-mail, itd.

 

IRISPen Air – skener olovka

 

Skenirajte bilo koju vrstu dokumenta. IRISPen ™ Air napravljen je za skeniranje teksta na bilo kojoj vrsti papirnog dokumenta. Možete ga koristiti za skeniranje linija teksta u knjigama, časopisima, novinama, pismima ili čak povezanih dokumentima  Digitalni marker može se koristiti i u mnogim situacijama, uključujući skeniranje knjiga u biblioteci, prevođenje menija u restoranu ili skeniranje barkodova s listića za bankovni transfer.

Digitalni marker upisuje ono što skenirate! Copy&paste redove teksta iz knjiga, časopisa, školskih priručnika … na svoj pametni telefon Pročitajte naglas i istovremeno prevedite redove teksta na 40 stranih jezika

 

 

IRISPen Air

 

 

IRIScan Anywhere – skener za vizit karte

 

Bilo da ste kod kuće ili u kancelariji, u avionu ili na konferenciji, IRIScan ™ Anywhere 5 savršen je za skeniranje bilo čega, bilo gde. Kompaktan, lagan i potpuno autonoman, ovo je idealan uređaj za skeniranje za mobilne korisnike – neće vam trebati nijedan kabl ili računar da biste ga koristili! IRIScan ™ Anywhere 5 ima dugotrajan vik trajanja baterije. Mozete skenirati gomile dokumenata u jednom trenu zahvaljujući neverovatnim brzinama skeniranja od 8 stranica u minuti ( 300/600 DPI). IRIScan ™ Anywhere 5 idealan je uređaj koji omogućava da vaši dokumenti postanu digitalni – bez obzira gdje se nalazite

IRIScan Anywhere - skener za vizit karte

IRIScan Anywhere – skener za vizit karte

 

Skenirajte i prepoznajte svoje vizit karte. IRIScan Anywhere 5 uključuje moćan Cardiris ™ Corporate 5.7 softver (PC verzija). Omogućuje vam da brzo skenirate snop vizit karti ili na licu mesta, kada na sajmu ili na sastanku sretnete poslovnog partnera. Takođe se lako skenira lična karta i zdravstven karticea

 

 

Nakon što skenirate svoju vizit kartu, možete automatski prenetisve njene podatke zahvaljujući priloženoj aplikaciji za prepoznavanje vizitkarti (Cardiris ™ Corporate 5.7 PC) i izvesti svoje digitalne kontakte u Outlook, Excel, Salesforce, Ms CRM, ACT !, i još mnogo toga. Korišćenje Cardiris ™ Corporate najjednostavniji je i najefikasniji način da svoje kontakte trenutno podelite s Cloudom!

 

 

Saznajte više o Cardiris 5

IRIScan Mouse

 

Skener i miš, sve u jednom. Skeniranje u samo jednom kliku! Skenirajte dokumente, novine, vizitkarte … do A4
Skenirane tekstove uredite direktno u Word, Pages, Excel itd. PC i Mac kompatibilni

 

 

 

Moderan skener na dohvat ruke. Zahvaljujući ovom uređaju „sve u jedan“, vaš skener od 400 dpi ceo dan vam stoji na dohvat ruke! Samo pritisnite dugme za skeniranje na bočnoj strani miša, prevucite prstom u bilo kom smeru na papirnom dokumentu i gledajte kako se tekst i slike trenutno pojavljuju na ekranu vašeg računara. To je tako jednostavno. Kada ne skenirate, funkcioniše kao običan miš. Izvrsno izgleda, fluidno se klizi po bilo kojoj površini i vrlo je lagan. Najbolje od oba sveta!

Skenirajte svoje vizit karte i potvrde. IRIScan ™ Mouse dolazi sa posebnom podloškom za miša za stabilniju upotrebu. Postavite vašu vizitkartu ispod prozirnog plastičnog lima jastučića i ona će se držati na mestu dok pomerate skener preko nje. Zatim možete automatski preneti sve podatke pomoću softvera Cardiris ™ i izvesti svoje digitalne kontakte u Outlook, Excel, Salesforce itd.

 

Skeneri

Skener (engl. scanner) je uređaj koji služi za digitalizaciju dogumenta, fotografija, crteža i transparentnih medija (npr. negativ filma, dijapozitiv, rengenski snimci itd.). Skeniranje je postupak kojim se slika pretvara u oblik pogodan za obradu, čuvanje i prenos pomoću računara.

Digitalizovana slika se dalje koristi u dizajnu, stonom izdavaštvu (engl. desktop publishing, DTP) ili raspoznavanju teksta (engl. optical character recognition, OCR). Osnoni cilj je  postizanje  kvalitetne reprodukcije i pretvaranje  skeniranog dokumenta u elektronski, koji je moguće uređivati.

Osnovne tehničke karakteristike skenera su :

Format skenera

Format skenera govori o tome koliko veliki podložak, dokument  se može odjednom skenirati. Format stonih (engl. flatbed scanner)  skenera je A4 ili iznimno A3 i veći A2, A1 i A0.

Rezolucija skenera

Rezolucija skenera  (rezolucija, engl. resolution) je najvažnija karakteristika skenera. Izražava se brojem tačaka po inču (engl. dots per inch, dpi). Što je optička rezolucija veća to je rezultat skeniranja bolji.

Broj bita po boji

Načelno se može reći da je povoljnije sliku skenirati sa što više bita po boji, ali se time povećava količina memorije potrebna za čuvanje slike.

Dinamički raspon, Brzina skeniranja, broj prolaza skeniranja i druge karakteristike su takođe važne.

Prodavnica

Poručite skenere

Pogledajte našu ponudu skenera, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Dokument skeneri

Simplex i duplex dokument skeneri pojednostavljuju proces skeniranja. Nude veliku brzinu i efikasnost.

Razni modeli dokument skenera namenjeni su skeniranju svih vrsta dokumenata, od klasičnih A4 dokumenata, medicinske dokumentacije, reljefnih plastičnih kartica i vizit karti, do dokumenata i nacrta A3 formata.

Poslovni korisnici svih profila mogu odabrati između klasičnih i prenosnih dokument skenera ili  brzih skenera s LED tehnologijom, koji štede energiju i čije sijalice duže traju.

Prodavnica

Poručite dokument skenere

Pogledajte našu ponudu dokument skenera, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Medicinski skeneri Microtek

Specijalni skeneri  Microtek MEDI serije namenjeni skeniranju i digitalizaciji rendgenskih snimaka, koriste povećanu rezoluciju i dinamički opseg kako bi snimci bili što vernije digitalizovani. Omogućavaju uštedu na arhiviranju i dostupnosti snimakakoju su u tom slučaju dostupni bilo kojoj bolnici putem običnog download-a. Digitalizovane datoteke se jednostavno mogu integrisati s HIS/PACS sistemom i formatima DICOM-a.

Prodavnica

Poručite medicinske skenere

Pogledajte našu ponudu medicinskih skenera, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

A3 skeneri Microtek

Microtek A3 skeneri iz ponude Prezenta d.o.o. dizajnirani su za profesionalce koji zahtevaju izuzetan kvalitet slike. Izdavačkim kućama, grafičkim dizajnerima, bibliotekama, školama i kancelarijskim korisnicima svih profila, omogućavaju jednostavno i efikasno skeniranje dokumenata, grafika ili nacrta. LED tehnologija koja ne samo da štedi električku energiju, nego i produžava životni vek vašeg skenera, uključena je i u ponudu A3 Microtek skenera.

Prodavnica

Poručite A3 skenere

Pogledajte našu ponudu A3 skenera, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Skeneri za kancelariju

Manji skeneri namenjeni su za kancelarijsko poslovanje jer omogućavaju jednostavnu instalaciju i zauzimaju malu površinu na radnoj površini. Preporučeni dnevni volumen skeniranje je do 1.500 stranica, a brzina skeniranja je u proseku oko 30 listova u minuti. Skeniranje se obavlja uz pomoć automatskog uvlakača dokumenata a omogućeno je i ravno skeniranje dokumenata do veličine A4.

Skeneri za dom i ured

Prodavnica

Poručite skenere za kancelariju

Pogledajte našu ponudu skenera, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

PITAJTE NAS
close slider