Cart

Dokument kamere

Prezenta > Dokument kamere

Što je to dokument kamera i koja je uloga u edukaciji?

 

 

Dokument kamera će u trenutku pretvoriti  Vašu učionicu u zabavno, zanimljivo i interaktivno mesto, a u Vašim učenicima pobuditi interesovanje i želju za učenjem! To je prezentacijski alat koji svatko može koristiti i izrazito jednostavno upravljanje.

Pogledajte našu ponudu dokument kamera
ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i pomoć!

 

Dokument kamere

Što je dokument kamera?

Dokument kamera je multi-funkcionalan, vizualni prezentacijski uređaj, koji omogućuje prikaz teksta, knjiga, predavanja i ispita, zatim bilo kakvog 3D objekta, dijapozitiva  ili mikroskopskog pogleda, ali i snimanje predavanja za ponovnu reprodukciju.

Jednostavno povezite dokument kameru s projektorom ili monitorom i uključite. Zatim stavite željeni objekt ispod kamere, a ona će projektovati taj objekt na projekcijsko platno, zid ili TV/monitor.

Uređaj je izrazito brz i jednostavan za korićtenje i namijenjen za svakodnevnu uporabu, što ga uz interaktivni projektor i pametnu tablu, čini jednim od najpopularnijih prezentacijskih alata u edukaciji.

 

Dokument kamera je zapravo moderna zamena za grafoskop, episkop ili dijaprojektor, ali nudi niz novih mogućnosti i omogućava znatno kvalitetniji prikaz postojećih materijala od grafoskopa. Moguće ih je spojiti na računar ili direktno na uređaje za prikaz slike kao što su projektor, plazma, LCD monitor, TV, i dr.

Zanima Vas kako funkcionše dokument kamera u praksi?
Javite nam se i dogovorite neobvezujuću demonstraciju !

 

Kontaktirajte nas

 

Kako koristiti dokument kameru u edukacijskom procesu?

Uvećajte i projektujte objekte na velikom platnu!
Podstaknite dečji interes, poboljšajte mu koncentraciju i razvijajte znatiželju! Na taj način doživeti će potpuno novi svet! Dokument kamere mogu poslužiti i kao mikroskop.

Projektujte i prikažite gradivo, tekst, knjigu ili prezentaciju!
Ponudite novi, bolji i interaktivniji način usvajanja gradiva, ali i međusobne komunikacije

Prikažite radove i projekte učenika!
Prezentirajte radove i projekte dece, popostaknite njihovu saradnju, entuzijazam, samopouzdanje i takmičarski duh. Usporedite njihove radove, kako bi deca učila i jedni od drugih.

Snimite predavanje za ponovljenu reprodukciju i analizu predavanja!
Dokument kamere omogućuju delomično ili celokupno snimanje predavanja, kako biste kasnije mogli sami ili s kolegama prodiskutovati i analizirati svoj rad, ali i kako biste predavanja mogli ustupiti, primer učenicima koji nisu mogli prisustvovati predavanju. Takođe, predavanja možete objaviti i na web stranicama ustanove, na vlastitom blogu i slično.

Mogućnosti su beskonačne!
Bilo kakvi materijali, kao što su domaći radovi, projekti ili udžbenici mogu biti prikazani na dokument kameri i sačuvati na SD karticu. Svi ti materijali mogu se lako pronaći i prikazati koliko god je puta potrebno, bez gubitka kvaliteta izvornog sadržaja.

Pogledajte našu ponudu dokument kamera

ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i pomoć!

 

Dokument kamere

 

Zanima Vas kako funkcioniše dokument kamera u praksi?
Kontaktirajte nas i dogovorite neobvezujuću demonstraciju!

Potrebna Vam je pomoć

Naša korisnička služba Vam je na raspolaganju!
Stojimo Vam na raspolagamju za sve informacije, savetovanje, preporuku, tehničku podršku, instalaciju opreme, servis i slično ! Nazovite nas ili na posaljite E-mail i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.
Tel.: +381 11 30 47 187, 063 222 677, info@prezenta.rs