Cart

Foto skeneri

Prezenta > Proizvodi > SKENERI > Foto skeneri
Tabelu
Lista
 • Microtek i480
  Free

  Microtek ScanMaker i480 skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Visoke performanse, prilagodljivo skeniranje sa pouzdanijim rukovanjem i tehnologija vrhunske oštrine boja.

  Microtek ScanMaker s480 skener predstavlja novi standard performansi za korisnike kojima je potreban fantastičan kvalitet slike. Opremljen je sa 4800 dpi, 48 bit skalu u boji, ColorRescue™ sistem za skeniranje fotografija i filmova, 7 Smart-Touch tastera za automatizaciju jednim dodirom, Hi-Speed USB povezivanje i 215,9 mm x 297,18 mm platforma za skeniranje.

  Opremljen sa Microtek FilmView™, ScanMaker s480 omogućava korisniku da uživa u pogodnostima pregleda fascikli i filmskih traka pre skeniranja. Pored toga, ugrađeni transparentni media adapter obezbeđuje precizno poravnanje i dosledne rezultate skeniranja skeniranih fotografija ili filmova.

  Bilo da se radi o knjizi, časopisima, dokumentima poslovnih ili obrazovnih ustanova ScanMaker s480 je savršen alat za sve vaše potrebe skeniranja.

   

   

 • Microtek i800
  Free

  Microtek ScanMaker i800 plus skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Microtek ScanMaker i800 plus SE je profesionalni A4 skener za skeniranje fotografija sa ugrađenim transparent media adapterom (TMA) veličine 8” x 12”.

  Microtek ScanMaker i800 plus koristi naprednu tehnologiju osvetljavanja pomoću LED izvora svetla.

  4800 x 9600 dpi optičke rezolucije i 48-bit 4.0 Dmax optičke osetljivosti osigurava skenirane slike velike oštrine i jasnih boja. Uz skener dolazi i softver za automatski popravak i obnovu oštećenih fotografija i filmova koji oživljava izbledele boje (Unique ColoRescue system).

  U paketu sa skenerom dolazi i program Silverfast SE Plus za skeniranje i automatsku optimizaciju skeniranih slika.