PROJEKTORI

U ponudi imamo velik izbor projekcijski platna za sve namene, od kućnih do profesionalnih!

Kako video konferencija može unaprediti Vaše poslovanje?

 

Video konferencija unapređuje vaše poslovanje :

 

  •  smanjenje troškova službenih putovanja
  •  povećava produktivnost, saradnju i komunikaciju
  •  značajna ušteda vremena
  •  postajete konkurentniji na tržištu
  •  svetski trend u poslovnoj komunikaciji

 

Pogledajte našu ponudu video konferencija ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i pomoć!

Smanjuje  troškove poslovanja 

Unutrašnja  i spoljna  poslovna putovanja i sastanci su u poslovnom svetu su neophodni za uspešno poslovanje, ali  istovremeno predstavljaju i priličan finansijski izdatak za kompaniju. Zašto ne biste u potpunosti otklonili troškove službenih putovanja i gubitak vremena na putovanja i  sastanke preselili u Vašu kanelariju ? Uz  pristupačnu, visokokvalitetnu video konferenciju u Full HD rezoluciji, nema više potrebe za putovanjima – jednostavno ćete sve sastanke moći profesionalno, jednostavno i brzo održati iz sopstvene kancelarije, uz osećaj kao da su svi učesnici prisutni u istoj prostoriji, mada se u stvari nalaze i na drugom kraju sveta.

 

Vreme je – novac!

 

Video konferencija će Vam omogućiti ostvarenje vaših ciljeva u poslovnim susretima, brže ćete moći početi i nastaviti sprovoditi daljnje aktivnosti, brže dostizati dalje zadate ciljeve i  brže širiti poslovni potencijal svoje firme. Drastičan porast korišćenja videokonferencijskih sistema u poslovnom svetu, rezultirao je povećanjem efikasnosti poslovanja i uštedu dragocenog vremena – rešavanjem problema odmah i bez odlaganja.

 

Efikasna komunikacija

 

Komunikacija nije samo razgovor. Svaki manager zna koliko je važna verbalna ali i neverbalna komunikacija u poslovnom svetu. Veliki je gubitak  kada s poslovnim partnerima ne komunicirate uživo i efikasno. Video konferencija uveliko poboljšava efikasnost komunikacije, uspostavljanjem komunikacije licem-u-lice, kroz visok kvalitet slike i zvuka (govora) u realnom vremenu. To sve pomaže izgraditi poverenje među partnerima i korisnicima i  smanjuje konfuziju tokom važnih sastanaka.

 

Važni zaposleni, saradnici i partneri uvek pri ruci

 

Neki ljudi u Vašoj firmi  sigurno su izuzetno važni za poslovanje, nezamjenjivi i neophodni, ali nažalost ne mogu biti svugde i odjednom. Video konferencija omogućava multi-point sastanke u različitim vremenskim zonama i između međunarodnih granica, pružajući tako firmama jeftin, jednostavan i efikasan način razgovaranja licem u lice, često s ostalim poslovnicama, ljudima u glavnom sedištu ili zaposleniima koji su jednostavno odsutni.

Video konferencija

Video konferencija prilagođena za bilo koju veličinu poduzeća

Na tržištu video konferencija postoji niz rešenja, uključujući TelePresence sisteme, sobne sisteme video konferencija, sisteme za desktop video konferencije, softverska rešenja, web konferencijske usluge i slično.Kompanije koje pokušavaju komunicirati pomoću desktop ili softverskih rešenja, često se žale na kvalitet videa koja obično nedostaje i zna biti frustrirajući. AVer videokonferencijska rešenja nude pristupačne video konferencije, s podrškom za do 10 povezanih tačaka (strana/korisnika) i izbor kamera i širokopojasnih mikrofona, posebno dizajniranih za potrebe firme. U nastavku je pregled različitih dostupnih rešenja i objašnjenje zašto je upravo sobna videokonferencija najbolje rešenje u 90% slučajeva.

TelePresence sustav je video konferencijski sistem koji je integrisan u sobi za sastanke ili konferencijskoj dvorani. To zahteva posebne sisteme koji su posebno izgrađeni ili modifikovani za tu određenu prostoriju, a često koštaju preko sto hiljada dolara. To je tolika investicija, da si uglavnom samo vrh i direktori velikih korporacija mogu priuštiti takav jedan instaliran sistem.

Desktop (stoni) videokonferencijski sistem je konferencijski sistem videa, namenjen za lično korišćenje ali i za manje firme s ograničenim budžetom, a koje imaju potrebu za efikasnom komunikacijom s udaljenim saradnicima ili parterima. Ona ne nudi mnogo mogućnosti, ali je sasvim dovoljna manjim preduzećima, uz napomenu kako integrisana kamera i mikrofon u Vašem računaru nikako ne mogu biti dovoljni za profesionalnu poslovnu komunikaciju, stoga je za poslovnu upotrebu nužno takav sistem nadograditi pristupačnom dodatnom opremom.

Softversko rešenje za video konferenciju uključuje poseban program za komunikaciju, koji se najčešće plaća mesečno po svakom korisniku, a omogućava prilično jednostavno korišćenje i kvalitetu video konferenciju. Ovakva rešenja su često vrlo skupa i također zahtevaju dodatnu opremu, poput PTZ kamera i dodatnih mikrofona.

Sobni videokonferencijski sistem je najoptimalnije rešenje i zbog toga i najpopularnije. Sastoji se od glavne jedinice (CODEC), pokretne PTZ (pan-tilt-zoom) kamere i jednog ili više širokopojasnih mikrofona. Ovakav sitem se plaća jednokratno i nema mesečnih troškova plaćanja licence ili održavanja, bez obzira na broj korisnika. Postavljanje i korišćenje je izuzetno jednostavno, a kvaliteta audio i video prenosa je odlična. Aver sobni videokonferencijski sistemi iz EVC serije idealni su za korišćenje u sobama za sastanke ili konferencijskim dvoranama kako bi sastanci bili visoko kvalitetni i profesionalni.

 

sistemi za vodeo konferencije

 

Zašto odabrati sobni videokonferencijski sistem?

Brzo, povoljno i jednostavno

 

Nakon što završite postavljanje i instalaciju sobnog videokonferencijskog sitema, održavanje sastanka na daljinu postaje jednostavno i brzo kao telefonski poziv. User-friendly interfejs i dizajn ovakvog sitema za video konferenciju omogućava Vam da se u potpunost posvetite i koncentrirate na sam sastanak, jer će sistem sve sam odraditi, bez ikakvih komplikacija i potrebom za podrškom IT službe. Budući da ćete brže i jednostavnije održavati sastanke, preduzeća imaju tendenciju da ih  koriste češće, što povećava komunikaciju, produktivnost i saradnju. Sjetski trendovi su jasni – od 2009. godine do 2014. godine, zabilježen je čak deseterostruki porast korišćenja sobnih videokonferencijskih sustava!

 

Jasan video uz Full HD rezoluciju i audio uz širokopojasni mikrofon

 

U situacijama kada želite organizovadi sastanak u kome učestvuju veće grupe ljudi, morate  imati visoku rezoluciju kako biste jasno vidjli sve učesnike u sobi za sastanke. Sobni videokonferencijski sistemi zbog toga nude Full HD 1080p rezoluciju, omogućavajući Vam da vidite izraze licasa neverovatnom jasnoćom. Što se tiče zvuka, odnosno govora, širokopojasni mikrofon „lovi“ sve zvukove u prostoriji, stoga ga je dovoljno postaviti na sredinu stola, i potpuno normalnim glasom razgovarati.

 

Gladak prikaz slike bez prekida

 

Sobni videokonferencijski sistemi, za razliku od softverskih rešenja, nude gladak prikaz slike bez trzaja, s 30 fps (slika u sekundi), što je i više od potrebnog iznosa za streaming bez trzaja.

Pročitajte još  Šta je to video konferencija i kako funkcioniše?

Kako naša firma može unaprediti Vaše poslovanje?

 

U našoj ponudi možete pronaći različite modele videokonferencija za prodaju i iznajmljivanje, kao i svu dodatnu opremu. Naše stručno i edukovano osoblje s više od 12 godina iskustva s audio video opremom, rado će Vas savetovati i predložiti Vam rešenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Takođe, rado ćemo Vam prezentovati videokonferencijski sistem na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mesta pokazati kako funkciše u praksi. Osim konsultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i povezivanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje videokonferencije, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.

Pored sistema za  video konferenciju u ponudi imamo i svu ostalu audio/video opremu potrebnu za opremanje soba za sastanke i konferencijskih dvorana. Pogledajte prospekt ili nas kontaktirajte.

Prodavnica

Poručite prezentaciona platna

Pogledajte našu ponudu projekcijskih platna, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Prodavnica

Poručite projeciona, prezentacijska platna

Pogledajte našu ponudu prezentacionih platna, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Dodatna oprema za platna

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Dodatna oprema za platna

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

PITAJTE NAS
close slider