Video konferencija AVer CAM 340+

Prezenta > Proizvodi > VIDEO KONFERENCIJE > Video konferencija AVer CAM 340+
Free

Video konferencija AVer CAM 340+

Pozovite za najbolju ponudu.

AVer CAM 340+ USB kamera se preporučuje za video konferencije u prostorijama malih i sredjih veličina. Visokokvalitetna 4K kamera pokriva 120 stepeni vidnog ugla vidljivosti i poseduje integrisan mikrofon. Sertifikovana je za rad sa svim web  aplikacijama  ZOOM, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts, Intel® Unite™, RingCentral, BlueJeans, V-Cube, LiveOn, CyberLink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx® za video konferencije. Jednostavna “plug and play“ funkcionalnost preko USB kabla, čini ovu kameru veoma atraktivnom za brze, kvalitetne i efikasne video konferencije, kao i nastavu na daljinu.

Više tehničkih karakteristika možete pronaaći : OVDE

Kategorija:
Podeli na:

Opis

AVer CAM340+ 4K video konferencijska kamera

AVer CAM340+ – je nova  generacija inteligentne kamere, koja Vam daje slobodu da se komunicirate i sarađujete sa bilo kog mesta. Povežite se računarom i odmah ste spremni  za komunikaciju. CAM340+ je kompatibilan sa svim Vašim omiljenim aplikacijama; povezivanje s gotovo svim racunarima  ili laptopom, preko samo jednog USB kabla.

 

 

Vrhunski 4K Ultra HD

AVer CAM340+ koristi Sony ™ senzor visokog kvaliteta i staklo s više objektiva kako bi Vam pružio najoštriji videozapis koji možete pronaći. Napredni procesor omogućava prikazivanje prirodnih, živopisnih boja – čak i pri izazovnim uslovima osvetljenja i vrlo niskom latencijom.

 

120 ° širokougaoni pogled, bez izobličenja!

Ugradite sve u okvir! Visokokvalitetn vieslojni objektiv s dubokim fokusom, brzim zaustavljanjem i super visokom rezolucijom, omogućava svima koji su za stolom i koji prezentiraju, da budu u savršenom fokusu, bez izobličenja.

Pokretna, motorna kamera s 4 x optičkim zumom

S Ultra HD 4K CAM340+ možete zumirati do 4 puta, kao da je tradicionalna optička kamera. Zumirajte i krećite se po prostoriji, bez bez gubitka kvaliteta kao kod tipičnog digitalnog zuma.

 

Loše osvetljenje? Nema problema!

Bez obzira imate li loše osvetljenje, prirodno ili fluorescentno svetlo, AVerova CAM340+ ekspozicija će Vam omogućiti verodostojnu boju u najvećoj mogućoj meri.

 

Plug & Play –  jednostavno postavljanje i korišćenje

Jednostavna za upotrebu – samo priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnar i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom dodatnih programa, CAM340+ je omogućava visokokvalitetne konferencijske pozive u trenutku, na gotovo bilo kom računaru, samo je neophodan USB 3.0. priključak.

 

Tehnologija eliminacije okolne buke

Nema odovojenog mikrofona – nema problema! Visokokvalitetni jedinstven mikrofon, ugrađen na vrhu kamere sjajno reprodukuje zvuk, blokirajući okolnu buku.

 

Originalni prospekt

Stranica proizvodjaca

 

Pročitajte još:

Dodatne informacije

Brend

 Proizvođač Aver
 Rezolucija UHD 4K rezolucija
 Komunikacija
 Kamera PTZ kamera, 4x optički zoom, 120° vidni ugao
 Podržane rezolucije 4K, 1080p
 Brzina prenosa
 Video standardi
 Audio standardi
 Mogućnost snimanja
 Ulazi USB 3.0
 Izlazi Audio 3.5mm
 Dimenzije 60x75x60 mm
 Težina 0,25 Kg
Garancija 3 godine
PITAJTE NAS
close slider