Plafonski nosač za projektor CHIEF RSAU

Prezenta > Proizvodi > Projektori > Nosači i stalci > Plafonski nosači za projektore > Plafonski nosač za projektor CHIEF RSAU

Plafonski nosač za projektor CHIEF RSAU

9.770,40  din. sa PDV-om

Pozovite za najbolju ponudu.

Plafonski nosac CHIEF RSEU  je univerzalni plafonski nosač za projektore . Chiefov-i modeli plafonskih  nosača za projektore se odlikuju inovativnim i praktičnim dizajnom. Instalirani projektor može se nezavisno okretati po horizontalnoj i vertikalnoj osi, a moguće mu je podesiti i visinu i ugao prema projekcijskoj tabli. Zahvaljujući naprednom mehanizmu pričvršćivanja, većina modela projektora jednostavno se, brzo i lako odvajaju od postolja, što je važno u slučajevima kada je potrebno promeniti lampu ili filter, pri čemu se sve postavljene vrednosti projektora pamte, tako da je uređaj nakon nove reinstalacije opet potpuno spreman za upotrebu.

Podeli na:

Opis

Plafonski nosač za projektor CHIEF RSAU je model plafonskog nosača koga odlikuje još inovativniji i praktičniji dizajn. Instalirani projektor može se nezavisno okretati po horizontalnoj i vertikalnoj osi, a moguće  je podesiti i visinu, ugao prema projekcijskoj tabli. Zahvaljujući naprednom mehanizmu pričvršćivanja, većina modela projektora jednostavno se, brzo i lako odvajaju od postolja, što je važno u slučajevima kada je potrebno promeniti lampu ili filter, pri čemu se sve postavljene vrednosti projektora pamte, tako da je uređaj nakon nove reinstalacije opet potpuno spreman za uporabu.

Plafonski nosač za projektor CHIEF RSAU  je rešenje za  montažu projektora s jednostavnim sistemom spojenih cevi ili nastavaka. Glavni  fokus je na brzini instalacije. RSEU ima univerzalni  jedinstven sistem  koji nudi kompaktan dizajn za manje projektore.

Više informacija

  • AdjustmentsRoll: 3°
    Pitch: 20°
    Yaw: 360°
  • CertificationsUL Listed
  • Boja crna
  • Težina nosača (2.38 kg)
  • Tip univerzalni
  • Težina (11.3 kg)
Plafonski elementi (s navojem za produžetke)

CMS115
Plafonski prihvat CMS115 instalira se d
irektno na plafon ili zid i  može se kombinovati  s bilo kojim CMS produžetkom (tubom) kako bi se prilagodio potrebama instalacije.

Specifikacija:
• Boja: crna, bela
• Dimenzije: 165 x 165 x 46 mm
• Nosivost: 226 kilograma

CMA101
Plafonski  prihvat CMA101 instalira se direktno na tablu plafona ili zida i može se kombinovati s bilo kojim CMS produžetkom (tubom) kako bi se prilagodio potrebama instalacije.
Specifikacije:
• Boja: crna, siva ili bela
• Dimenzije: 127 x 127 mm
• Nosivost: 226 kilograma

CMA395
Plafonski i prihvat s mogućnošću
nagiba.
Specifikacije:
• Boja: crna, bela
• Nosivost: 226 kilograma

CMS440
Plafonski prihvat za montažu na
konstrukciju Armstrong ploče.
Specifikacije:
• Boja: bela
• Nosivost: 22 kilograma

Nastavci

CMS fiksni nastavak (dodatak)

Omogućava brzu instalaciju projektorskih nosača s razmakom od instalacijske table (plafona ili zida), uz maksimalni nivo sigurnosti i zaštite. Aluminijska konstrukcija dodatno olakšava ugradnju, ali i smanjuje troškove isporuke. Cev ima navoj sa svake strane, kako bi se lako i jednostavno spojio sa zidnim, odnosno, projektorskim nosačem. Poseduje i otvor za uredno postavljanje i skrivanje kabla.
Specifikacija:
Boja: crna, bela
Nosivost: 227 kilograma
Prorez za provlačenje kabla kroz cev
Dužine: 7.5, 15, 30, 45, 60, 90, 120, 150, 180 cm

CMS teleskopska  tuba

Ključna karakteristika CMS podesive tube jeste u mogućnosti promene dužine, zavisno o korisničkim potrebama i konfiguraciji prostora. Maksimaln nivo sigurnosti i zaštite postignuta je korišćenjem najnovijih tehnoloških rešenja, a brzina instalacije garantovana je visokom kompatibilnošću s ostalim ugradnim elementima (zidni nosač, projektorski nosač). Baš kao i CMS fiksna cev, i podesiva cev proizvedena je od aluminijuma, što olakšava manipulaciju i snižava troškove transporta. Specifikacija:

Boja: crna, bela
Nosivost: 227 kilograma
Prorez za provlačenje kabla kroz cev
Dužine: 15-23, 23-30, 30-45, 45-60, 60-90, 90-150, 120-180, 150-210, 180-240, 240-300, 310-370 cm

PITAJTE NAS
close slider