Lampe, sijalice za projektore

Prezenta > Proizvodi > Projektori > Lampe, sijalice za projektore
Free

Lampe, sijalice za projektore

Pozovite za najbolju ponudu.

PREZENTA a portfolio of high quality lamps to meet the differing lamp performance versus price needs of projector owners. Whilst our choice of products covers a range of performance and price points, all offer reliability and protect your reputation. Before we go through the options let’s just clarify what a ‘lamp’ is.

Kategorija:
Podeli na:

Opis

Lampe za projektore

PREZENTA d.o.o.  je u mogućnosti da Vam ponudi rezervne lampe za sve marke i modele projektora.

Nudimo Vam isključivo kvalitetna rešenja koja pružaju originalne performanse proizvoda, očekivanih performansi određenog proizvoda.

U svom portfoliju imamo lampe i sijalice za projektore visokog kvaliteta sa odličnim performansama koje mogu zadovoljiti potrebe Vas kao vlasnika projektora. Iako nudimo proizvode različitih performansi kao i različitog cenovnog ranga, svi proizvodi u našoj ponudi poseduju izvanrednu pouzdanost i kvalitet. Pre nego što krenemo u predstavljanje svih opcija, važno je da Vam ovom slikom objasnimo šta je to „lampa“:

Originale lampe proizvođača (OEM)

Ovo su lampe koje se dobavljaju od samog proizvođača projektora, identične lampama ugrađenim u originalni projektor. Dokazano  daju najbolje performanse u smislu osvetljaja, životnog veka itd. One su ujedno i najskuplje u ponudi, a važno je da Vam napomenemo i da imaju najkraći garantni rok rok od 3 (tri) meseca.

 

Diamond Lamps

 Koristeći istu sijalicu kao i proizvođač projektora (OEM), „Diamond Lamp“ je jeftinije rešenje za zamenu koje donosi identičan kvalitet. Zajedno sa novim kućištem za lampu, dobijate identične performanse Vašeg projektora koje je propisao proizvođač sa 3 meseca garancije. Pružaju skoro identično osvetljenje kao i originali, odnosno OEM proizvodi.

Philips Lampe

Philips se bavi dostavljanjem ne samo sijalica koje se ugrađuju u OEM i Diamond lampu, već proizvodi i i portfolio svojih lampi koristeći iste Philips sijalice. Iako su slični po dizajn karakteristikama sa Diamond lampama, Philipsovi proizvodi mogu da budu skuplji i da imaju limitiranu garanciju.

Pošaljite upit za lampu na: info@prezenta.rs ili ispunite formular u nastavku.

Rezervne lampe za projektore

Ime

Prezime

Naziv preduzeća ili organizacije

e-mail

Tel

Proizvođač projektora za koji trebate rezervnu lampu

Model projektora za koji trebate rezervnu lampu

Polje za komentar
Ovde upišite dodatne napomene

PITAJTE NAS
close slider