IRISPen Air 7 skener olovka

Prezenta > Proizvodi > SKENERI > Prenosni skeneri > IRISPen Air 7 skener olovka

IRISPen Air 7 skener olovka

17.110,80  din. sa PDV-om

Pozovite za najbolju ponudu.

IRISPen Air 7 skener olovka za skeniranje teksta, logotipa, potpisa i male grafike. Takođe može skenirati i prepoznati MICR CMC-7 barkodove fonta koji se široko koriste za skeniranje bankovnih kodova, brojeva računa, čekovnih brojeva. Bluetooth konekcija čini je bežičnim. Kompatibilna je sa PC, MAC, IOS i Android uređajima. Baterija koja se puni preko USB-a, Višejezično OCR rešenje (prepoznje 130+ jezika)

Više informacija možete pronaći na sajtu proizvođača

Kategorije: ,
Podeli na:

Opis

IRISPen Air 7 skener olovka

 

Digitalni marker koji upisuje ono što skenirate! Bežično i jednostavno korišćenje digitalne olovke  od 28 gr high-tech. Copy/Paste redove teksta iz knjiga, časopisa, školskih priručnika … na svoj pametni telefon. Pročitajte naglas i istovremeno prevodi redove teksta na do 40 stranih jezika.

Pogledajte kako radi skener olovka OVDE

Jednostavno prevucite IRISPen   ™ Air preko štampanog teksta  ili  brojeva iz novina, časopisa, računa, pisma ili bilo koje druge vrste dokumenta, a tekst će se automatski ponovo preneti na vaš računar. Nije važno koristite li Word, Excel ili bilo koju drugu aplikaciju za uređivanje teksta ili web-uređivač. Gde god možete upisati, IRISPen ™ Air također može upisati!

Skeniranje bilo koje vrste dokumenta IRISPen ™ Air napravljen je za skeniranje teksta na bilo kom papirnom dokumentu. Možete ga koristiti za skeniranje linija teksta u knjigama, časopisima, novinama, pismima, ili čak uvezanih dokumenta. Digitalni marker može se koristiti i u mnogim situacijama, uključujući skeniranje knjiga u biblioteci, prevođenje menija u restoranu ili skeniranje barkodova s bankovnog računa

 

Skenirate, čitajte naglas i prevodite!

 

Neka IRISPen ™ Air čita za vas! Digitalni marker sadrži tehnologiju za obradu teksta koja govor skeniranog teksta pretvara u audio kako biste se mogli da se opustite i slušate. Ova je opcija sjajna za decu, slabovidne ili čak osobe s disleksijom. Nadalje, IRISPen ™ Air može prevesti i čitati tekst naglas na 40 različitih jezika – savršen alat za vežbanje stranog naglaska u bilo kojem trenutku!

 

Skenirajte CMC-7 barkodove

 

 

IRISPen ™ Air može skenirati više od teksta, logotipa, potpisa i male grafike. Takođe može skenirati i prepoznati MICR CMC-7 barkodove fonta koji se široko koriste za skeniranje bankovnih kodova, brojeva računa, čekovnih brojeva, čekiranih iznosa ili za proveru kontrolnih pokazatelja.

 

 

 

 

 

Više informacija možete pronaći na sajtu proizvođača

– Product name: IRISPen™ Air 7
– SKU: 458512
– Box size: 19,8 x 15 x 3,2 cm (5.98 x 8.26 x 1.45 in)
– Box weight: 260gr ( 0.57lb)
– Scanner size: 3,5 x 15 x 2,5 cm (1.37 x 5.51 x 0.98)
– Scanner weight: 28 gr

Tehnički detalji Proizvođač IRISPen by Canon
Model IRIS Pen Air 7
Flatbed
Optička rezolucija –DPI
Boje
Format
Povezivanje
Dimenzije –mm
Sajt proizvođača https://www.irislink.com/EN-RS/c1708/IRISPen-Air-7—Portable-Digital-Highlighter.aspx
Garancija 24 meseca
PITAJTE NAS
close slider