Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran

Prezenta > Proizvodi > Interaktivni ekrani touch screen > Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran
Free

Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran

Pozovite za najbolju ponudu.

Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran , veličina ekrana 75“ 1709 × 1020 × 87 mmOS Android 9.0, RAM 4GB, ROM 32GB Interaktivni displej zero gap 65″  ,  UHD / 4K (3840 x 2160) rezolucija , zvucnici  2x16W, Wi-fi, podrška pisanju sa dve olovke u razlicitim bojama, Note, Connect, Capture softwer  i zidni nosac uključeni u cenu – vrhunski kvalitet slike i prihvatljiva cena! Pozovite!  

 

Podeli na:

Opis

Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran

Privucite pažnju, inspirišite preciznošću i predstavite vaše sadržaje na potpuno inovativnom nivou uz Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran, sa kojim ćete se povezati lakše nego ikad!

Android verzija 9.0 nudi brze komponente i visoku verziju operativnog sistema, što čini rad monitora mnogo lakšim, čitanje na dodir je i do 40% brže u odnosu na prethodnika i omogućava vam da instalirate sve zahtevnije aplikacije.

Mogućnost pisanja u dve boje u isto vreme – napravite zanimljivu prezentaciju i privucite pažnju učesnika i kolega zahvaljujući dvostranim olovkama uključenim u komplet.

Još više ulaza zahvaljujući kojim je monitor još prilagođen za rad u svim uslovima i za povezivanje više uređaja. Zahvaljujući HDMI izlazu, povezivanje projektora i prikazivanje slike sa beleškama na ogromnom ekranu je na dohvat ruke.

 

Avtek TouchScreen 7 Mate 75 interaktivni ekran osetljiv na dodir

 

Ugrađeni WiFi/Bluetooth modul omogućava praktičnu, brzu vezu s dostupnim mrežama i trenutnu aktivaciju bluetooth-a za prenos datoteka ili bežično povezivanje uređaja kao što su zvučnici ili slušalice.

Precizna kontrola dodirom – zahvaljujući tehnologiji Zero Bonding, korišćenje monitora je još prirodnije. Minimalni razmak između ekrana i zaštitnog stakla čini da se elektronsko mastilo pojavljuje odmah ispod olovke, uz minimiziranje fenomena paralakse. Poboljšava osećaj pisanja, čineći najčešće korišćene funkcije interaktivnog monitora za beleženje, pisanje ili crtanje prijatnijim i intuitivnijim.

Ugrađena aplikacija za bežični prenos slika omogućava vam da se povežete na 8 računara ili mobilnih uređaja odjednom i prikažete do četiri slike istovremeno. Bežični prenos slike, zvuka i dodira omogućava još praktičniju saradnju i eliminiše potrebu za povezivanjem svakog računara direktno na monitor. Osim toga, zahvaljujući podršci Miracast tehnologije, za povezivanje sa Windows 10 računarom nije potrebno instalirati nikakve aplikacije!

Sa bežičnim (Over-the-Air) ažuriranjima softvera monitora, on će uvek primati najnovije funkcije i aplikacije koje se uvode tokom vremena. Avtek TouchScreen 7 Mate 75 monitori su spremni da podržavaju 4K/UHD rezolucije. Za prikaz slike odgovoran je napredni panel rezolucije 3840 x 2160 i osvežavanje od 60Hz.

Kućište ima novi slot za opcioni računar u OPS standardu i HDMI 2.0 portove koji vam omogućavaju povezivanje bilo koje moderne opreme.

 

 

Zahvaljujući jedinstvenom rešenju, koji se dle USB portovi na prednjoj strani monitora, USB stick će biti dostupan i na Androidu i na ugrađenom OPS računaru bez potrebe za prebacivanjem između portova.

Nova verzija alata za beleženje (annotate) omogućava vam ne samo da pravite beške na bilo kojoj slici ili koristite monitor kao interaktivnu ploču, već je opremljena i dodatnim alatima za pomoć u prezentacijama, lekcijama i sastancima, kao što je štoperica, tajmer, reflektor i sistem glasanja.

Alat za glasanje koji se poziva sa zgodne trake sa prečicama dostupnom na bilo kom izvoru omogućava vam da postavite bilo koje pitanje, prikupite odgovore i brzo razgovarate o njima. Bez obzira na to da li prikazujete prezentaciju, Android pretraživač ili sliku sa eksternog izvora kao što je laptop.

Funkcija zaključavanja monitora je rešenje posvećeno školskom okruženju i pogodno za mesta s puno ljudi. USB Disk Lock vam omogućava da zaključate monitor i otključate ga tek nakon što povežete ključ (USB memorijski stik) sa odgovarajućom datotekom za otključavanje. Pomoću aplikacije za zaključavanje monitora možemo ga osigurati baš kao telefon sa kodom. Oba rešenja štite hardver i podatke koji su na njemu dostupni od neovlašćene upotrebe.

Interaktivni ekran TS 7 Mate 75 – nove mogucnosti

Avtek TouchScreen 6 interaktivni ekran dolazi sa interaktivnim Note softverom za Windows, koji vam omogućava da pripremite lekciju i vodite poslovnu prezentaciju. Note podržava isti format datoteke kao i aplikacija za belu tablu za Android, tako da možete početi uređivati istu datoteku na monitoru, a zatim je završiti u aplikaciji Note na Windowsu.

Uz Note softver, monitor dolazi sa još dva programa: Connect i Capture. Prvi je za komunikaciju između mobilnog uređaja i računara i omogućava, između ostalog, slanje slike napred-nazad i kontrolu prezentacije. Ovo čini daljinsko upravljanje monitorom sa računara jednostavnim i intuitivnim.
 

Capture je zgodan alat za snimanje i uređivanje prezentacija ili predavanja. Omogućava vam da snimite radnu površinu vašeg Windows računara i sliku sa povezane kamere (ili oboje). Capture takođe nudi brzo uređivanje vašeg sadržaja, koji se može sačuvati, preneti u oblak ili objaviti na web lokacijama kao što je YouTube kao jedan video fajl.

Interaktivni monitori su idealni za scenarije sa različitim zahtevima, zbog čega su OPS računari dostupni u nekoliko varijanti. U obrazovanju i za osnovne primene, ekonomičan i3 je idealan. Verzije i5 su dizajnirane za naprednije aplikacije, a izuzetno moćan Intel i7 za najprofesionalnije aplikacije.

 

Vise o interaktivnim ekranima mozete saznati: ovde

Detaljnu specifikaciju pogledajte za Avtek Touchscreen 7 Mate 75″ OVDE

 


Pozovite za najbolju ponudu. Trebate montazu,

Dodatne informacije

Brend

Cena

Veličina ekrana

65 inca

Osvetljaj ekrana

Rezolucija ekrana

Maximum touch points

20

Bežična povezanost WIFI

Tehnički podati

Brightness 380
Touch technology IR
Colors displayed 1.07 b-n
Video inputs HDMI
VGA (from one of the inputs)
Audio inputs mini jack 3.5 mm
Communication ports USB 2.0
Weight 52 kg
Gross weight 65 kg
Additional functions Android OS
Note-taking application
Light sensor
Bluetooth
Wi-Fi
Touch OSD menu
The voting tool
Listing on any source
Windows software compatible with the annotation application
OPS slot
USB Media Player
Uploading your own logo
Display of text comments on screen by participants
Optional accessories mobile stand
Accessories in box USB cable
WiFi/Bluetooth module
Remote control
Pens (2 pcs)
HDMI cable (3 m)
Power cord (3 m)
Quck start guide
  1. Podni stalak za ekran FS-446, nosač za LCD / LED / Plasma TV, za veličinu ekrana od 37″ do 70″, do 50 kg težine, Vertikalni nagib: +5° / – 12°, Rotacija: 0-90° (Portret / Landscape), Podesiv po visini, sa točkovima za lako pomeranje, polica za DVD nosivosti do 5 kg, Mogućnost montaže kamere, Maksimalna visina do ose LCD-a je na 1200 – 1600 mm od poda, laka montaža, idealan za prezentacije, sajmove, Dimenzije (š/v/d): 828 x 700 x 2069 mm, Maximalni VESA 600x 400
  2. Built-in ugrađeni računar Avtek OPS i3 (1TV180)
PITAJTE NAS
close slider