Interaktivni ekrani

Interaktivni ekrani , touchscreen ekrani, interactive flat panel displys

Interaktivni ekrani – Touchscreen monitori

 

 

Interaktivni ekrani (TouchScreen) displeji ili interaktivni flat paneli su generacijski novija rešenja od interaktivnih tabli sa projektorom. Predstavljaju  kombinaciju visokokvalitetnog LED ekrana i odgovarajuće tehnologije dodira (touch technology).

Interaktivni ekrani  proizvođača Avtek, InFocus, OPTOMA i HELGI savršeno su prilagođeni  obrazovnim i poslovnim potrebama.  Pored toga, naši interaktivni ekrani dostupni su u veličinama od 55″, 65 “, 75 “ i 86 “ i sadrže staklo protiv sjaja, filter plavog svetla i širok ugao gledanja, smanjuju naprezanje očiju, pružajući jasan i živopisan vizualni prikaz svakom sedištu u poslovnom ili edukacijskom prostoru.

 

Prednosti interaktivnih flat panela u odnosu na interaktivne table sa projektorom:

 

 • Pored interaktivnog flat panela nije vam potreban projektor jer široki ekran podržava Full HD rezoluciju (1920×1080 ), a noviji modeli i Ultra 4K rezoluciju ( 3840 x 2160 ).
 • Nemate više dodatnih troškova zamene projektorskih lampi i štedite električnu energiju.
 • Korisnik više nema problem sa senkom refleksijom kao kod projektovanja  preko projektora.
 • Prostorije nije više potrebno zamračivati.

Određeni tipovi i modeli flat panela imaju ugrađeni računar i Wi-Fi, a oni koji to nemaju preko odgovarajućih konektora povezuju se na eksterni PC ili prenosni računar.

Kao kod telefona ili tableta prstom ili olovkom kontrolisete programe, uređujete sadržaje i dokumente, stvarate zabeleške. Pregled sadržaja i zabeški je jasan i pregledan svim učesnicima.

Uz flat panele koristi se i odgovarajući softver za saradnju koji podržava sve aktualne formate datoteka, kao što su Adobe Acrobat, Power Point, Word i Excel. Sve beleške i komentari na dokumentu s ekrana mogu se snimiti i ( ili ) menjati. Sačuvane i arhivirane dokumente / sadržaje možete prebaciti na USB memoriju ili ih proslediti putem e-maila.

Različiti video konektori na flat panelu omogućavaju povezivanje različitih video komponenti – uređaja, kao što su dodatni računari, BlueRay playeri ili video konferencijski sistemi i sl.

Više informacija o tome kako izabrati interaktivni ekran možete pogledati na našem blogu

AVTEK TS 7 EASY 65

 • Interaktivni multitouch ekrani dijagonale 65″
 • Osvetljaj 400
 • OS nije uključen
 • Optimizovan za HDMI vezu sa racunarom
 • Beplatan zidni nosač

AVTEK TS 7 EASY 75

 

 • Interaktivni multitouch ekrani dijagonale 75″
 • Osvetljaj 400
 • OS nije uključen
 • Optimizovan za HDMI vezu sa racunarom
 • Beplatan zidni nosač
 • Više informacija

AVTEK TOUCHSCREEN 6 LITE 65

 

 • Touchscreen dijagonale 65″, 70″ i 86″
 • „zero gap“ tehnologija prikaza
 • 20 dodirnih tačaka istovremeno
 • Android 8.0, 2x16W ug.zvučnici
 • Opcija  Windows računar s kameroma i zvučnicima
 • Softver Note, Connect, Capture
 • Opciono ugradnja mini PC
 • Više informacija

Prodavnica

Poručite interaktivne ekrane

Pogledajte našu ponudu interakitivnih ekrana, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Avtek Touch Screen 6 Interaktivni ravni ekrani

Predavanja, prezentacije ili obuks – savršen je pratilac na svakom sastanku. Touchscreen ekrani kombinuju naprednu funkcionalnost uz pristupačnu cenu.

Nova generacija Android modula verzije 8.0 nudi brže komponente i višu verziju operativnog sistema što rad monitora čini još glatkom i omogućava vam instaliranje zahtevnijih aplikacija.
Ugrađena aplikacija za bežični prenos slike omogućava vam povezivanje na 8 računara ili mobilnih uređaja odjednom i prikazivanje do četiri slike istovremeno. Bežični prenos slike, zvuka i dodira omogućava još prikladniju saradnju i eliminiše potrebu za povezivanjem svakog računara direktno sa monitorom. Uz to, moguće ga je proširiti i sa Avtek Share-om, hardverskim rešenjem koje će vam omogućiti povezivanje s računarom bez potrebe da na njega instalirate drugi softver. Samo priključite dongle na USB priključak i pritisnite tipku. MORE ABOUT AVTEK SHARE
Nadgledajte ažuriranja softvera putem interneta (Over-the-Air) osiguravajući da će uvek dobiti najnovije funkcije i aplikacije . Korisnici mogu lako sami instalirati nadogradnju kada ona postane dostupna, tako da neće propustiti buduće promene.
TouchScreen 6 monitori u potpunosti su spremni za podršku 4K / UHD rezolucije. Napredni panel rezolucije 3840 x 2160 i brzine osvežavanja od 60 Hz odgovoran je za prikaz slike. Kućište ima novi brži OPS priključak za opcijski mini PC računar i HDMI 2.0 priključke za povezivanje bilo koje moderne opreme.
Zahvaljujući jedinstvenom rešenju,  zajednički USB portovi  su na prednjoj strani monitora, jednom spojeni, USB stick bit će dostupan i u Androidu i na ugrađenom OPS računaru bez potrebe za privodom između portova.
Nova verzija alata za „annotate“ napomenu omogućava ne samo obeležavanje bilo koje slike ili korićtenje monitora kao interaktivne table, nego je opremljena i dodatnim alatima za pomoć u prezentacijama, lekcijama i sastancima, npr. štoperica, odbrojavanje vremena, reflektora i sistem za glasanje.
Alat za glasanje poznat  kao handy shortcut  dostupan na svakom izvoru omogućava vam postavljanje bilo kog pitanja, prikupljanje odgovora i raspravu o njima. I bez obzira na to prikazuje li se prezentacija, pretraživač na Androidu ili slika iz spšoljneg izvora poput prinosnog računala.
Funkcije zaključavanja monitora rjšenje je posvećeno školskom okruženju i dobro funkcioniše na mestima prepunim ljudi. USB disk zaključavanje omogućava zaključavanje i otključavanje monitora samo nakon što spojite ključ (USB stick) sa odgovarajućom datotekom za otključavanje. Aplikacija za blokiranje monitora biće osigurana poput telefona s kodom. Oba štite opremu i podatke koji su na njoj na raspolaganju od neželjene upotrebe.
In addition to Note software, two more programs are included with the monitor: Connect and Capture. The first is used for communication between a mobile device and a PC and allows, among others to send the image both ways and controlling the presentation. This makes remote control of the monitor from a computer is simple and intuitive. In turn, Capture is a useful tool for recording and editing presentations or lectures. It allows you to record a Windows computer desktop and image from a connected camera (or both). Capture also offers quick editing of materials that can be saved, sent to the cloud or published on websites such as YouTube in the form of one video file.

OPS računari dizajnirani za TouchScreen 5 seriju  tako da zajedno sa monitorom stvore visokokvalitetni višenamenski set s vrlo dobrim performansama.

Svi Avtek OPS 4K računari opremljeni su modernim procesorima Intel Skylake šeste generacije, čime se osigurava nesmetan rad i velike performanse. Moderni i3 procesor šeste generacije može biti puno brži od i7 procesora druge generacije. Zahvaljujući tome korisnik može biti siguran da kupuje rešenje koje će nesmetano funkcionisati dugi niz godina.

M2 SSD-ovi koji se koriste u Avtek OPS 4K računarima ne samo da su deset puta brži od tradicionalnih HDD-ova, pa čak i od običnih SSD-ova, već su i otporniji na oštećenja i izuzetno tihi. Ova svojstva čine ih idealnim za upotrebu u interaktivnim monitorima gde se računaju brzina i pouzdanost.
Interaktivni monitori idealni su za scenarije s različitim zahtevima, zbog čega su OPS računari dostupni u nekoliko varijanti. Ekonomičan Celeron ili i3 biće idealan za obrazovanje i za osnovne primene. Za naprednije aplikacije dizajnirane su verzije i5, a za najprofesionalnije aplikacije izuzetno efikasan Intel i7.

Važno je da sve verzije podržavaju izvornu rezoluciju monitora – 4K @ 60Hz.

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

OPTOMA Clever Touch Interactive flat panel

 

Optoma interaktivni ekrani  pružaju vrhunsku tehnologiju osmišljenu za dvorane za sastanke, auditorijume, recepcije ili prostor za stvaranje, saradnju i inspiraciju.

Funkcija interaktivne bele table

Svi mogu istovremeno pisati, crtati, podvlaćiti, beležiti i deliti datoteke na našim kreativnim touch interaktivnim ekranima. Pored toga, povežite na ekran gotovo bilo koju web kameru da biste imali efikasan sastanak, čak i kada je potreban daljinski rad.

 

Interactive whiteboard in business setting

Više angažovanih sastanaka

Unesite entuzijazam i angažman na sastanke i odmah prikupite dragocene povratne informacije pomoću alata za za glasanje.

 

More engaging meetings

BEŽIČNO DELJENJE SADRŽAJA

Deljenje ekrana s mobilnih uređaja putem iMirror i Optoma TapCast Pro aplikacija za bežično deljenje za jednostavno povezivanje vlastitog uređaja (BYOD).

 

Seamless content sharing

UNAPREDITE VAŠE PREZENTACIJE

Ultra HD 4K rezolucija donosi četiri puta više detalja od Full HD za oštrije živopisne slike i bogatije boje.

 

Elevate your presentations

APPS ZA BOARDROOM

 

Nudimo trgovinu aplikacija bez pretplate (Optoma Marketplace) gdje se odabrane proverene aplikacije mogu sa poverenjem preuzimati za upotrebu na sastancima. Unapred instalirane aplikacije uključuju Office Suite koji korisnicima omogućava otvaranje i uređivanje svih dokumenata Microsoft Officea. Aplikacije za preuzimanje uključuju: GoToMeeting, Firefox, Evernote i još mnogo toga. Marketplace se stalno ažurira, pa potražite najnovije liste aplikacija kod svog lokalnog prodajnog predstavnika.

 

Apps for the boardroom

DOKUMENTI U cloud-u

 

Cloud Drive omogućava korisnicima čuvanje dokumenata u oblaku putem Google Drive or OneDrive.

 

Cloud document storage

TUV certified displej sa PRILAGOĐENIM plavim svetlom

 

Naši interaktivni ekrani sadrže filter slabe svetlosti – sertififikovan od strane nezavisnih svetskih lidera u testiranju proizvoda, TÜV Rheinland. Ovo potvrđuje da Optoma IFPD-ovi ne proizvode opasnu UV svetlost i emituje minimalnu plavu svjtlost (koja može uzrokovati naprezanje očiju i umor).

 

No more eyestrain

Izuzetna opcija pouzdanosti i garancije

 

Dizajniran za hardwering i pouzdanost, širok ugao gledanja sa staklom prekrivenim odbljeskom osigurava vidljivost pri dnevnoj svetlosti svima u sobi za sastanke. Dostupne su dodatne opcije garancije – za više informacija kontaktirajte lokalnog predstavnika Optoma.

 

Anti-glare and scratch resistant

 

Interaktivni ekrani

Interactive flat panel ekrani

 

Dostupne u veličinama od 65 „, 75“ i 86 „i  sadrže staklo protiv sjaja, filtar plavog svetla i širok ugao gledanja, Optoma IFPD-ovi smanjuju naprezanje očiju, dok pružaju jasan i živopisan vizualni prikaz na svakom mestu u sobi.

 

OP651RKe

65″ interactive flat panel ekran

OP751RKe

75″ interactive flat panel ekran

OP861RKe

86″ interactive flat panel ekran

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Interactive Flat Panel 65″ C Series WiFi RDM-Ready

 

IFP 40 dodira istovremeno LED ULTRAHD 4K sa integrisanom funkcijom dodira, infracrvenom tehnologijom, OPTICAL BONDING, Android 8.0, Wi-Fi, Bluetooth, zvučnikom 16Wx2.
LICENCE SOFTWARE NOTE, CONNECT, CAPTURE and SCREEN PRO UKLJUČENI SLOT PC UGRADNJA SAMO KOMPATIBILA SA MINI PC SERIJOM HLG-MT43.

 

 

65″ C Series Interactive Flat Panel Wi-Fi

Više tehničkih informacija možete pronaći : OVDE 

 

75″ C Series Interactive Flat Panel 4K

Više tehničkih informacija možete pronaći : OVDE 

 

86″ C Series Interactive Flat Panel Wi-Fi 4K

Više tehničkih informacija možete pronaći : OVDE 

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Zašto ne biste svoje prezentacije učinili još boljima?


Pravi dodaci mogu učiniti razliku između dosadne i pamtljive prezentacije. Opremite svoju interaktivnu tablu ili interaktivni ekran proizvodima iz široke ponude dodataka – mobilnim stalkom za interaktivnu tablu ili  ekran kako biste mogli impresionirati kolege u bilo kom delu firme .


ODABERITE DODATKE ZA SVOJ PROJEKTOR I INTERAKTIVNI EKRAN

Prodavnica

Poručite projektore

Pogledajte našu ponudu projektora, i poručite Već danas proizvod za Vaše potrebe.


Ovaj veliki mobilni stalak za ekrane do 100″ pruža fleksibilnost smeštanja u konferencijsku sobu. Uključuje policu za PTZ kameru, ladicu za dodatnu opremu i upravljanje kablovima za čist i elegantan izgled. Univerzalni držač odgovara ekranima modela između 60″ i 100″ (dijagonala)

Pokreno postolje za interaktivne table:


 • 4 točkića, od kojih su 2 sa kočnicom, omogućavaju lak prolaz
 • Dizajniran za ploče sa dimenzijama u rasponu 125-240 cm širine i 110-130 cm visine
 • univerzalne kuke omogućavaju montiranje bilo koje table
 • uz postolje dobija se i nosač za ultratrow short projektore koji se montira iznad


InFocus INF-WALLMNT2 je svestrani zidni nosač za jednostavnu montažu vašeg ekrana na zid. Pri montaži se jednostavno naginje, kako biste postavili sve potrebne kabele, te vas “klikom” obavještava da je vaš ekran sigurno montiran.

Imate pitanje?

Naši eksperti su na usluzi

Servisna podrška vam je dostupna u svakom trenutku. Budite slobodni da nas kontaktirate.

PITAJTE NAS
close slider