Cart

Projektor Casio XJ-V10X idealan za edukaciju

Prezenta > Proizvodi > Projektori > LED projektori > Projektor Casio XJ-V10X idealan za edukaciju
Free

Projektor Casio XJ-V10X idealan za edukaciju

Pozovite za najbolju ponudu.

Casiova Core serija modela s XGA i WXGA rezolucijom idealna je za primjenu u edukacijskim ustanovama ili prezentacijskim dvoranama, no isto tako i u ugostiteljskim objektima jer trajnosti izvora svjetla od 20.000 sati osigurava bezbrižan rad nekoliko godina, čak u uvjetima dnevnog korištenja od 10 ili više sati.


Model XJ-V10X je XGA projektor jačine svjetla 3300 lumena, odličnih optičkih svojstava (zoom 1.5:1).

Podeli na:

Opis

Casiova Core serija modela s XGA i WXGA rezolucijom i Projektor Casio XJ-V10X idealan za edukaciju ili prezentacijske dvorane, ali isto tako i u ugostiteljskim objektima jer trajnost izvora svjetla od 20.000 sati osigurava bezbrižan rad nekoliko godina, čak u uslovima svakodnevnog korištenja od 10 ili više sati.

Projektor Casio XJ-V10X je XGA projektor jačine svetla 3300 lumena, odličnih optičkih svojstava (zoom 1.5:1).

Inovativni laserski i LED hibridni izvor svetlosti znači da projektori CASIO predstavljaju značajan napredak u pogledu zaštite životne sredine: Od 2006. godine Direktiva EU 2002/95 / EC (RoHS) postavila je znatna ograničenja za upotrebu otrovne žive.

Do sada su jedna izuzetak bile lampe za projektore za upotrebu pri dnevnom svetlu. Projektori iz CASIO imaju intenzitet svetlosti do 5000 ANSI lumena – i sposobni su da postignu takve nivoe bez upotrebe lampi sa otrovnom živom.

Kombinacija lasera ​​i LED-a takođe smanjuje potrošnju električne energije i do 40 procenata, smanjujući operativne troškove kao dodatnu korist. Iz sjajnih, izvanrednih rezultata jasno se vidi da su laserski i LED hibridni izvori svetlosti CASIO zaista prekretnica u tehnologiji projekcije!

Detaljnu specifikaciju pogledajte OVDE.

Izvor svetlosti budućnosti

Inovativni laserski i LED hibridni izvor svetlosti znači da projektori CASIO unapred predstavljaju napredne projekte u vezi sa pitanjima zaštite životne sredine.

Izdržljiv izvor svetlosti

Zahvaljujući upotrebi tehnologije osvetljenja bez žive, CASIO projektori su u mogućnosti da rade do 20.000 sati bez zamene lampe.

Izuzetna reprodukcija boja

Revolucionarni laserski i LED hibridni izvor svetlosti garantuje jasnu i sjajnu reprodukciju boja za sve projektore – čak i na dnevnom svetlu

Dobar prema okolini

Izvor svetlosti ugrađen u sve CASIO projektore je bez žive i ekološke.

Proizvedeno u Japanu

Za sve projektore CASIO, „Made in Japan“ predstavlja istinsku garanciju porekla i kvaliteta svakog proizvoda.

Odlične performanse – minimalna potrošnja

Projektori CASIO daju sjajne rezultate sa niskom potrošnjom energije od samo 0,23 vata (serija Pro: 0,4 vata) u stanju pripravnosti.

Pogodan za kontinuiranu upotrebu

Zahvaljujući posebnom izvoru svetlosti i DLP® tehnologiji, CASIO projektori su pogodni za kontinuiranu upotrebu.

Trenutna kontrola svetla

Zahvaljujući funkciji trenutne kontrole svetlosti, svetlost slike može se u bilo koje vreme prilagoditi individualnim i prostornim zahtevima – brzo kao blic u 7 nivoa svetline.

Visok kontrast

Visok odnos kontrasta crne i bele je presudan za postizanje stvarne slike. CASIO projektori proizvode oštre, bogate slike zahvaljujući odličnom odnosu kontrasta do 20 000 : 1.

Garantni rok za izvor svetlosti

Projektori CASIO imaju poseban izvor svetla bez žive, životni vek do 20.000 sati. Projektori koji se neprekidno koriste više od 12 sati dnevno zaštićeni su garantnim rokom od dve godine ili 6000 sati.

Projektor Casio XJ-V10X idealan za edukaciju ima prednosti koje izdvajamo:

  • 20.000 sati trajnost izvora svjetla
  • Lamp free (Laser/LED)
  • Instant ON/OFF
  • Mala potrošnja struje
  • Proizveden u Japanu

Pozovite za najbolju ponudu.

Tehnologija DLP BrilliantColor 6-segment
Nativna rezolucija XGA (1024×768)
Jačina svetla 3300 ANSI lumena
Kontrast 20.000:1
Konektori 2x VGA, HDMI, Stereo audio
Garancija 3 godine
Garancija  na izvor svetla 5 godina ili 10.000 sati rada, šta prije nastupi
Serija Casio Core