Microtek

Prezenta > Proizvodi > Microtek

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Tabelu
Lista
 • Microtek Medi 6000 Plus rendgen skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Specijalni skener namenjen isključivo skeniranju i digitalizaciji rendgenskih snimaka. Koristi povećanu rezoluciju i dinamički opseg kako bi snimke bile što vernije digitalizovane. Omogućava uštedu na arhiviranju i dostupnosti snimaka i oni su dostupni bilo kojoj bolnici putem običnog dowload-a. Skener podržava ISO 13485 i FDA standarde. Digitaliziovane datoteke se jednostavno mogu integrsati s HIS/PACS sistemom i formatima DICOM-a.

 • Microtek ScanMaker 9800XL Plus skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Microtek ScanMaker 9800XL plus je profesionalni A3 skener. Microtek Microtek ScanMaker 9800XL plus je A3 skener velikog formata s vrhunskim i svestranim funkcijama posebno dizajniran za profesionalce koji zahtevaju izuzetan  kvalitet slike. U odnosu na svog prethodnika (Microtek ScanMaker 9800XL) donosi LED kao izvor svetla, koji ne samo da vam štedi električnu energiju nego i produžava životni ciklus vašeg skenera. Optički dinamički raspon od 3,7 Dmax osigurava tačne boje, izvrsne senke i naglašava svaki detalj a rezultat su prirodne i oštre slike. Uz pomoć optičke rezolucije od 48-bita na 1600 dpi za skeniranje ScanMaker 9800XL plus očitava ogromnu količinu detalja sa velike A3 površine skeniranja. ScanMaker 9800XL plus je idealan skener za grafičke dizajnere, izdavačke kuće, knjižare, škole, male kancelarije i kućne korisnike bilo da treba da skeniraju A3 velike grafike ili dokumente.

 • Microtek ScanMaker i480 skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Visoke performanse, prilagodljivo skeniranje sa pouzdanijim rukovanjem i tehnologija vrhunske oštrine boja.

  Microtek ScanMaker s480 skener predstavlja novi standard performansi za korisnike kojima je potreban fantastičan kvalitet slike. Opremljen je sa 4800 dpi, 48 bit skalu u boji, ColorRescue™ sistem za skeniranje fotografija i filmova, 7 Smart-Touch tastera za automatizaciju jednim dodirom, Hi-Speed USB povezivanje i 215,9 mm x 297,18 mm platforma za skeniranje.

  Opremljen sa Microtek FilmView™, ScanMaker s480 omogućava korisniku da uživa u pogodnostima pregleda fascikli i filmskih traka pre skeniranja. Pored toga, ugrađeni transparentni media adapter obezbeđuje precizno poravnanje i dosledne rezultate skeniranja skeniranih fotografija ili filmova.

  Bilo da se radi o knjizi, časopisima, dokumentima poslovnih ili obrazovnih ustanova ScanMaker s480 je savršen alat za sve vaše potrebe skeniranja.

   

   

 • Microtek ScanMaker i800 plus skener

  Pozovite za najbolju ponudu.

  Microtek ScanMaker i800 plus SE je profesionalni A4 skener za skeniranje fotografija sa ugrađenim transparent media adapterom (TMA) veličine 8” x 12”.

  Microtek ScanMaker i800 plus koristi naprednu tehnologiju osvetljavanja pomoću LED izvora svetla.

  4800 x 9600 dpi optičke rezolucije i 48-bit 4.0 Dmax optičke osetljivosti osigurava skenirane slike velike oštrine i jasnih boja. Uz skener dolazi i softver za automatski popravak i obnovu oštećenih fotografija i filmova koji oživljava izbledele boje (Unique ColoRescue system).

  U paketu sa skenerom dolazi i program Silverfast SE Plus za skeniranje i automatsku optimizaciju skeniranih slika.

PITAJTE NAS
close slider